diumenge, 11 de gener del 2009

Masters de Balaguer,CADA DIA més i millor!!!!!!


Els resultats de la competició de Terrassa son....IMPECABLES.....jejeje,tots els másters hem rebaixat les nostres marques personals,sembla que això d'entrenar va bé,els noms dels mastertaurons balaguerins que hem anat a Terrassa son:Entrenador,nadador i creador de l'equip:David Pifarré,taurona incondicional:Inma,la resta:Josep Miquel Salvador,Gerard Nadal,David Bach,Marc Auberni,Albert Barri i Lluis Pijuan.Suposo que com que a partir d'ara sortirem a la tele i a la premsa aquests noms els tobareu molt populars,tipus Messi,Nadal,o altres,................mmmmmmmmmmmmmmm...............jajaja.El millor de les competicions Másters es la varietat d'edats que participen,hi ha gent de totes les edats, precisament avui,un senyor de 65 any a batut el récord del món de 100 Papallona,ei,ha fet 1,08,,quina enveja.Bé,petons i abrassades a tots els seguidors del bloc mes freak.

3 comentaris:

Maria ha dit...

Diuen que quan arriba la fama, lo important és rodejar-se de la família i amics de confiança i seguir tan humils com fins ara... espero que així ho feu, ehhh!!! jujujuuuuuu...

Enhorabona a tots els mastertaurons (padrí papallonista inclòs) per aquests resultats tan IMPECABLES!!!!


P.D: Tauró bellvisenc, quina és la nova marca a batre?? Canta, canta!!

Maria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

L'enhorabona al Tauró de Bellvis....al·lucinant el crono i la progessió que portes.
Les Cabr...etes també felicitats, tan a la que s'estrenava amb això dels banys de fang jajaja com a la que sempre està pujada al podi.

Salut per tothom i sobretot per la cabr...eta foteta ;-)