divendres, 10 d’abril del 2009

Vaya pollo!!!!

Benvinguts! Avui el gran mestre culinari de Bellvis ens obre les portes de casa seva per ensenyar-nos com es cuina un pollo... i vaya senyor pollo!



1r: es crea un fondo safantil de tubercles i verdures variades (pataques, ceballots i sanahòries)






2n: se col·loca el pobre pollo esquartitzat i despellejat a sobre de la capa anterior





3r: el toc especial de la casa: sal, pebre i oli... (i una mica de menta si es vol...)




i 4rt: a la gàbia que no s'escapi!!!



Resultat.... IMPECABLE!!!! I ara plego, que vaig a menjar-me'l....

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Em jugo un dit (el quart de la mà esquerra que està fet una ruïna i no notaria la seva absència) que si intento fer aquesta recepta no em surt tan bona.......i ja se que el carinyo amb que el cuiner ficava l'oli no el puc igualar però per mi que algun secret s'han guardat.

Bon profit

Anònim ha dit...

Santi,el secret ara te l'explico,però no li diguis a ningú:com més llarga es la curtida més bo surt el menjar,ei,entre tu i jo,jijiji.